Λίγα λόγια για εμάς

Το ξεκίνημά μας

 

Το κατάστημα ιδρύθηκε από τον Αριστοτέλη Παρλαμά το 1972 σε ένα χώρο 55τ.μ..

Στα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του λειτούργησε σαν κατάστημα παντοπωλείο τροφίμων.

Με την έλευση των πολυκαταστημάτων τροφίμων στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και με την κρίση που δημιούργησε αυτή η αλλαγή, ο Αριστοτέλης Παρλαμάς με την αμέριστη βοήθεια της συζύγου του Σούλας Παρλαμά παίρνει την μεγάλη απόφαση να αλλάξει το αντικείμενο εργασιών του σε κατάστημα Χρωμάτων Σιδηρικών.

Ξεκινώντας με ελάχιστη εμπειρία αλλά προσηλωμένος στις απαιτήσεις που έχει μια οικογενειακή επιχείρηση, φρόντισε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο όνομα για τα δεδομένα της εποχής.

Η νέα επιχείρηση ξεκινά την λειτουργία της το 1975, στην ίδια έδρα, στον Κορυδαλλό. Παραμένει με την ίδια επωνυμία μέχρι το 1995 τότε που ο Νίκος Παρλαμάς αναλαμβάνει τη συνέχιση της οικογενειακής επιχείρησης πάντα με τη βοήθεια του πατέρα του, Αριστοτέλη.

Το αντικείμενο εργασιών παρέμεινε το ίδιο και δόθηκε έμφαση στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τόσο του επαγγελματία ελαιοχρωματιστή όσο και του ιδιώτη που θέλει να συντηρήσει το σπίτι του.

Σήμερα το κατάστημα στεγάζεται σε έναν ενιαίο χώρο 140 τμ και μπορεί με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού και την αμέριστη συμπαράσταση των επώνυμων εταιρειών που αντιπροσωπεύει να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την βαφή, μόνωση και διακόσμηση οποιουδήποτε χώρου.

Διαθέτει 3 μηχανές ανάμιξης χρωμάτων τελευταίας τεχνολογίας, 3 μηχανές παραγωγής κλειδιών, πλήρη γκάμα υδραυλικών,μονωτικών,ηλεκτρικών ειδών καθώς και εμπορία σιδηρικών.

Σήμερα μετά από 37 χρόνια λειτουργίας, το όραμά μας για το μέλλον είναι η διατήρηση της θέσης μας στην αγορά, ώστε να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε αξιόπιστα υλικά στις καλύτερες τιμές.

Νικόλαος.Α. Παρλαμάς

Φόρτωση ...